Jullie krijgen een kindje, gefeliciteerd!

Een zwangerschap is en blijft bijzonder. Je lichaam verandert enorm snel en ook jullie leven zoals het was staat een complete transformatie te wachten. Terwijl, als de kleine er straks is, je ook al snel weer bent vergeten hoe je er ook alweer uit zag en hoe dat voelde. Met zwangerschapsfotografie maak je blijvende herinneringen aan dit moment.

Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om hier echt even bij stil te staan. Want 9 maanden klinkt als een lange periode, maar tegelijk is die zo weer voorbij. Hoe vaak maak je dit nu mee, en hoe bijzonder is deze ervaring? Juist daarom is het mooi om dit vast te leggen met zwangerschapsfoto's!

Mooie herinneringen vastleggen met zwangerschapsfotografie vraagt om een setting waarin je je op je gemakt voelt. Ik vind het dus belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen, jullie te leren kennen en er ook gewoon een leuk moment van te maken.

Zwangerschapsfotografie zwart wit silhouet

Hoe ziet een zwangerschapsshoot eruit?

Mooie herinneringen vastleggen met zwangerschapsfotografie vraagt om een setting waarin je je op je gemakt voelt. Ik vind het daarom belangrijk om tijdens de zwangerschapsshoot uitgebreid de tijd te nemen, jullie te leren kennen en er ook gewoon een leuk moment van te maken.

Een afspraak maken

Van tevoren kunnen we natuurlijk altijd eerst even (beeld)bellen. Zo krijg je al een beetje gevoel bij mij en bij hoe ik werk, zodat je je dadelijk helemaal op je gemak voor de camera staat.

We maken een afspraak en kijken waar we de zwangerschapsfoto's gaan maken. Het belangrijkste is dat we een locatie uitzoeken die jou aanspreekt. Dat kan binnen op de bank zijn, of buiten in een mooi natuurgebied. Uiteraard denk ik graag mee over de mooiste plekken om zwangerschapsfoto’s te maken!

Tijdens de zwangerschapsshoot

Ik maak natuurlijk het liefste foto's als het licht het mooiste is. Als we buiten foto's maken én de Nederlandse zon het toelaat, is dat tijdens het 'gouden uurtje'.

Op de dag van de zwangerschapsshoot neem ik graag alle tijd. Ik houd er altijd van om nieuwe mensen te leren kennen, dat is uiteindelijk een van de leukste dingen aan mijn werk als fotograaf. En dan pakken we de camera erbij!

Zwangerschapsfotografie met partner of kinderen?

Gezellig, natuurlijk kan dat! Met foto’s maak je herinneringen tastbaar. Niet gek dat je daar ook graag je partner en eventuele kinderen bij wil hebben. Omdat de shoot natuurlijk wel draait om de baby die op komst is, zorg ik dat er ook altijd foto’s van jou alleen zijn.

Tarieven zwangerschapsfotografie

Over mij

Ik ben altijd ontzettend geïnteresseerd in iemands verhaal. Daarom vind ik het fotograferen van mensen ook zo leuk!

Zwangerschapsfoto's in het bos bij Wekerom

Meer weten of een zwangerschapsshoot inplannen?

Laat je contactgegevens achter, dan stuur ik jullie binnenkort een bericht.

Koffietje doen?

Meer weten over zwangerschapsfotografie? Vul het contactformulier in of stuur me een bericht. WhatsApp is prima; lekker snel!

Mail: lottestierhout100@gmail.com
Telefoon: 06 390 426 21