Vooraf

Elkaar leren kennen

Leuk én belangrijk om jullie vooraf al goed te leren kennen. Als fotograaf ben ik immers bij alle belangrijke momenten op jullie dag, waar soms niet eens je familie of beste vrienden bij zijn. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als ik we van elkaar weten wie we zijn!

Voor jullie bruiloft spreek ik dus graag met jullie af. Een koffietje drinken en horen hoe jullie elkaar leerden kennen, of er een romantisch aanzoek was en wat jullie plannen en wensen voor de bruiloft zijn. En, als jullie al zo ver zijn met de voorbereidingen, is het natuurlijk helemaal leuk om direct ook af te spreken op jullie trouwlocatie!

Wat staat er op de planning?

We bespreken hoe jullie bruiloft eruit ziet: de planning van de dag, locaties en de gasten die sowieso moeten worden vastgelegd. Daarbij denk ik graag met jullie mee. Na alle bruiloften die ik heb vastgelegd weet ik immers ook goed wat de kleine dingen zijn om over na te denken en in je planning te zetten.

Soms zijn er ook situaties waar ik als fotograaf rekening mee moet houden, zoals spanningen in de familie of het missen van een belangrijk persoon. Tenslotte hoor ik ook graag of jullie speciale foto's in gedachten hebben, zoals een bepaalde foto met de trouwjurk of beeld in de omgeving.

Tegelijk weet ik dat jullie pas wat korter op de bruiloft écht de beslissing zullen maken over veel details en de definitieve planning. Daarom plan ik kort voor jullie bruiloft ook altijd graag nog een (online) gesprek, om alles nog eens goed door te nemen!

ringen tijdens ceremonie van bruiloft
handtekening tijdens ceremonie bruiloft

Today is the day

Onzichtbaar én gezellig

Tijdens jullie bruiloft probeer ik natuurlijk zo min mogelijk op te vallen. Toch probeer ik tegelijk altijd een gezellige aanwezigheid te zijn. Relaxed, direct contact leggen met jullie gasten en altijd vrolijk.

Een grapje met de ceremoniemeesters, even kletsen met jullie ouders. Daardoor vergeten jullie mijn aanwezigheid sneller én voel ik me ongeremder in het geven van kleine instructies om hét perfecte plaatje te schieten.

Nog best leuk, zo'n fotoshoot

De meesten van ons werken niet als model. En zijn dus ook niet bepaald comfortabel voor de camera. Toch moet het vooral leuk zijn als we samen op pad gaan. Het is immers de dag van jullie leven!

Ik doe dus mijn best om het maken ook echt leuk te maken. Ik laat jullie op elkaar focussen, lachen en bewegen. Met spontane momenten, of duidelijke opdrachten. Zodat jullie echt het gevoel hebben dat je weet wat je moet doen. Zo probeer ik jullie op je gemak te stellen én te zorgen voor natuurlijke en spontane foto’s.

En dan, na een tijdje, vergeet je misschien zelfs dat dat allemaal wordt vastgelegd.

bruiloft bij de amsterdamse waterleidingduinen

En daarna?

Al snel wat plaatjes

Het liefst willen jullie de foto’s zo snel mogelijk hebben, dat snap ik heel goed. Als je dan tóch de hele dag een fotograaf om je heen hebt, wil je immers liever die foto's delen dan een kiekje van je telefoon.

Daarom stuur ik jullie binnen een dag na de bruiloft alvast zo'n 20 beelden. Het is immers toch het leukste om ook vlak na de bruiloft al de échte trouwfoto's met mensen te kunnen delen.

Een uitgebreide selectie

Lekker snel aanleveren, dat vind ik belangrijk. Mijn streven is om jullie binnen 4 weken na de bruiloft een uitgebreide selectie te sturen, bewerkt en in hoogwaardige kwaliteit.​

Ik stuur jullie de foto’s in een mooie, online galerij. Zo kun je de beelden bijvoorbeeld ook op je telefoon laden en aan mensen laten zien. Daarnaast zorg ik dat er een leuk pakketje jullie kant op komt en maak ik een mooi, klein trouwalbum. Die kunnen jullie ook altijd upgraden naar een luxe trouwalbum.​

Klaar om de mooie herinneringen op te halen!

Bekijk mijn werk

Meer weten of een shoot inplannen?

Laat je contactgegevens achter, dan stuur ik jullie binnenkort een bericht.

Contact

Hebben jullie specifieke vragen of willen jullie een koffietje doen?

Stuur me gerust een bericht. WhatsApp is prima; lekker snel!

Mail: lottestierhout100@gmail.com
Telefoon: 06 390 426 21