Ha, ik ben Lotte!

Toen ik mijn eerste camera kocht, was ik direct verliefd. Momenten komen en gaan, maar hoe gaaf is het om die speciale eruit te pikken, vast te leggen en soms nog nét iets mooier te maken?

Spontaan, open en vrolijk

Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en beter te leren kennen. Zeker als dat in een nieuwe omgeving of cultuur is.

Uiteindelijk is dat sociale contact ook één van de redenen waarom ik het werk als fotograaf zo leuk vind. Telkens mag je een dagje meelopen in het leven van iemand, en dan ook nog eens precies de dagen die iemand zich de rest van z'n leven bij gaan blijven. Je ontmoet familie en vrienden, leert over de onderlinge dynamiek en de verhalen. En dan ben je ook nog eens bij een aantal van de meest persoonlijke en emotionele momenten.

Ik ben altijd geïnteresseerd in iemands verhaal en maak makkelijk contact, waardoor mensen zich vaak direct op hun gemak voelen. Fijn voor tijdens fotoshoots, maar natuurlijk ook voor de verdere trouwdag. Veel fotograferen vertellen trots een fly on the wall te zijn, maar op je bruiloft wil je toch juist geen ongemakkelijke onbekende ergens in een hoekje hebben staan?

Bekijk mijn werk

Spontane fotografie bruiloft van vader en kind

Natuurlijk fotografeer ik ook graag jullie bruiloft​

Er zijn 2 dingen die ik het allerleukste vind om te fotograferen: mensen en spontane momenten. Je raadt het al: bruiloften zijn dan natuurlijk de perfecte combinatie.

Een aantal uur de tijd en bepaalde momenten die er écht op moeten staan. En verder? Vooral veel ruimte om te zoeken naar mooie hoeken en details. Iedereen ziet er op zijn mooist uit en viert de liefde. Zenuwen, blijdschap, ontroering en soms een emotioneel moment.

En dat mag ik dan de hele dag ongegeneerd vastleggen. Bestaat er wat leukers?

Voorbereiding, speciale momenten en nabewerking

Kom meer te weten over hoe ik werk op jullie bruiloft

Meer weten of een shoot inplannen?

Laat je contactgegevens achter, dan stuur ik jullie binnenkort een bericht.

Contact

Hebben jullie specifieke vragen of willen jullie een koffietje doen?

Stuur me gerust een bericht. WhatsApp is prima; lekker snel!

Mail: lottestierhout100@gmail.com
Telefoon: 06 390 426 21